Basisprincipes van 3D-printen

Bambu Lab AMS-Guide Bambu Lab AMS-Guide

Ben je op zoek naar filamenten die in je Bambu Lab AMS passen, maar kun je ze moeilijk vinden? Dan kan onze gids je zeker helpen!

Polymaker PolySonic PLA: Snel printen in hoge kwaliteit Polymaker PolySonic PLA: Snel printen in hoge kwaliteit

In de afgelopen jaren zijn er veel veranderingen geweest met betrekking tot de snelheid van 3D-printen. Er is echter weinig gedaan om het filament aan te passen aan de eisen van high-speed printers... Tot Polymaker op de markt kwam met PolySonic PLA.

Hoe configureer je Marlin-firmware? Hoe configureer je Marlin-firmware?

Firmware kan nogal ontmoedigend zijn voor wie er niet mee vertrouwd is, maar het kan ook meer gebruiksmogelijkheden bieden voor jouw printer. Het is tenslotte jouw printer, dus waarom zou je hem niet zoveel mogelijk aanpassen aan jouw behoeften?...

Printen op hoge snelheid: Jouw opties Printen op hoge snelheid: Jouw opties

Hoge snelheid is de laatste jaren een rage in 3D-printen en er zijn ondertussen veel mogelijkheden. Van Klipper tot de Raspberry Pi, tot moederborden met aansluitbare secundaire borden, tot pads en de nieuwe Marlin update.

5 goedkope 3D-printers voor beginners 5 goedkope 3D-printers voor beginners

Ben je op zoek naar een goedkope 3D-printer voor beginners? We laten je 5 beginnersvriendelijke en goedkope FDM-printers onder de 500 euro zien, die we van harte kunnen aanbevelen voor je instap in het 3D-printen.