Aanraders

Problemen met de eerste laag?

Heb je problemen met de hechting of de eerste printlaag? In onze video vind je gedetailleerde instructies voor de juiste instelling.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Wat is het verschil tussen een Direct-extruder en een Bowden-extruder en wat is de juiste keuze voor jou? In dit artikel willen we de twee extrudervarianten met elkaar vergelijken en de verschillen laten zien.

De nieuwe Elegoo Mars PRO - wat maakt hem beter?

Met zijn zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft de Elegoo Mars een grote schare fans gecreëerd. De verbeterde versie van de Elegoo Mars - de Elegoo Mars PRO - is nu beschikbaar. We hebben getest wat de PRO-versie beter maakt.

De hechtmiddelen van 3DJake

Iedereen die een FDM 3D-printer gebruikt kent het probleem. De eerste paar lagen van je print hechten niet goed aan de bouwplaat. Wij hebben een oplossing voor dit probleem!

3D-printer filament van Verbatim

Hoogwaardige gloeidraad voor 3D-Printen. Gefabriceerd onder de strengste tolerantielimieten. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor een gelijkmatige invoer en uitstekende afdrukresultaten.

De ingenieuze BuildTak Bouwplaatfolie

BuildTak is een dunne, houdbare kunststoffolie die aan het printbed bij FDM/FFM 3D-Printen hecht. Het biedt een perfect oppervlak en vervangt de traditionele BlueTape- of Kapton tape.

Printtips voor colorFabb CorkFill

Het splinternieuwe kurkfilament van colorFabb is in principe gebaseerd op colorFabb PLA/PHA. Wanneer je woodfill en bamboofill van ColorFabb al leuk vond, dan zal corkfill je al helemaal verbazen. Hoe het materiaal gebruikt wordt beschrijven wij...

Koolstoffilament colorFabb XT-CF20

ColorFabb XT-CF20 is een materiaal die dubbel zo belastbaar is als traditioneel PLA. Het heeft een hogere smelttemperatuur en uitstekende precisie. Ontdek meer.

Printtips voor ColorFabb CopperFill

Het nieuwe metaalfilament van colorFAbb is verschenen en is ontwikkeld met koperpoeder voor desktop 3D-printing. Na bronzeFill is het koperfilament een geweldige toevoeging. Hoe je er het beste mee om kan gaan, beschrijven we hier.