Aanraders

3D-Printer Nozzle Guide

In deze uitgebreide gids willen we uitleggen wat een 3D-printernozzle is, hoe verschillende typen nozzles verschillen en hoe je de juiste nozzle voor jouw vereisten kunt kiezen.

Hoe je stringing kunt voorkomen

In onze nieuwe YouTube-video "How to avoid stringing" laten we je precies zien wat je kunt doen aan stringing en hoe je jouw afdrukkwaliteit aanzienlijk kunt verbeteren met de juiste instellingen.

Problemen met de eerste laag?

Heb je problemen met de hechting of de eerste printlaag? In onze video vind je gedetailleerde instructies voor de juiste instelling.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Wat is het verschil tussen een Direct-extruder en een Bowden-extruder en wat is de juiste keuze voor jou? In dit artikel willen we de twee extrudervarianten met elkaar vergelijken en de verschillen laten zien.

De nieuwe Elegoo Mars PRO - wat maakt hem beter?

Met zijn zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft de Elegoo Mars een grote schare fans gecreëerd. De verbeterde versie van de Elegoo Mars - de Elegoo Mars PRO - is nu beschikbaar. We hebben getest wat de PRO-versie beter maakt.

De hechtmiddelen van 3DJake

Iedereen die een FDM 3D-printer gebruikt kent het probleem. De eerste paar lagen van je print hechten niet goed aan de bouwplaat. Wij hebben een oplossing voor dit probleem!

3D-printer filament van Verbatim

Hoogwaardige gloeidraad voor 3D-Printen. Gefabriceerd onder de strengste tolerantielimieten. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor een gelijkmatige invoer en uitstekende afdrukresultaten.

De ingenieuze BuildTak Bouwplaatfolie

BuildTak is een dunne, houdbare kunststoffolie die aan het printbed bij FDM/FFM 3D-Printen hecht. Het biedt een perfect oppervlak en vervangt de traditionele BlueTape- of Kapton tape.