Zortrax Z-FLEX Black

Flexibel filament met een Shore-hardheid van D31 in het zwart

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Productinformatie en technische details:

Beschrijving

Z-FLEX is een thermoplastisch polyester-elastomeer dat met een relatief hoge snelheid van 45 mm/s 3D-geprint kan worden. Het filament heeft een goede hechting tussen de lagen en een diametertolerantie van minder dan ± 0,02 mm. Z-FLEX is elastisch, kan worden gebogen zonder te breken en is bestand tegen verschillende chemicaliën, waaronder benzine, ethylalcohol, butaan en koolmonoxide.

In vergelijking met Z-SEMIFLEX is dit filament iets elastischer en heeft het een rubberachtige textuur. Het is bestand tegen temperaturen tot 70°C. Z-FLEX is ideaal voor 3D-printonderdelen die vaak gebogen moeten worden, zoals banden, elastische scharnieren of afdichtingen.

Een stofbescherming van een schokdemper geprint met Z-FLEX 3D die zowel flexibiliteit als een hoge chemische weerstand van het onderdeel biedt.

toepassingen

  • Elastische scharnieren
  • Seals
  • Rubberachtige modellen
  • Prototypes van banden
  • Armbanden
  • Telefoon accessoires

Snelle extrusie
Z-FLEX kan 3D-printen met een relatief hoge snelheid van 45 mm/sec. Dit maakt dit filament sneller dan met de meeste flexibele 3D-printmaterialen.

Chemische weerstand
Z-FLEX is bestand tegen verschillende chemicaliën, waaronder benzine, ethylalcohol, butaan en koolmonoxide. Het is geweldig om in industriële omgevingen te gebruiken.

Aanvullende informatie

Een nieuwe spoelhouder is nodig voor de M200 Plus en Plus M300 in combinatie met het Z-Flex filament.

recensies in Nederlands voor Zortrax Z-FLEX Black

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: