E3D Volcano Hardened Steel nozzle - 1.75 mm

Geharde, slijtvaste Volcano nozzles voor langdurig gebruik met filament van 1,75 mm

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Productinformatie en technische details:

Beschrijving

Volcano Hardened Steel Nozzle

Als je 3D-print met koolstofvezel, gevulde PLA of glow-in-the-dark-filament, is dit de nozzle dat je nodig hebt! Met koolstof gevulde filamenten veroorzaken snelle en aanzienlijke schade aan standaardnozzles. Deze ongelooflijk slijtvaste nozzles zijn ontworpen voor de zwaarste filamenten op de markt.

Voordelen

Een beetje meer betalen voor een geharde, slijtvaste nozzle is zowel praktisch als economisch. Dit bespaart ook veel tijd omdat je versleten nozzles niet constant hoeft te vervangen. Met deze nozzle ben je klaar voor toekomstige materialen. Deze nozzles moeten bijna alles kunnen verwerken wat materiaalproducenten op dit moment allemaal bedenken.

Uiterlijk

Vanwege de thermische en chemische behandeling van de nozzle hebben ze een ietwat donkere, soms ongelijk ogende kleur en oppervlaktestructuur, en ondanks het eindreinigingsproces kan er een kleine hoeveelheid residu op de nozzles achterblijven. De kleurafwijking is normaal en heeft geen invloed op de functie. Resten die achterblijven op de nozzle worden snel weggespoeld in de eerste millimeter van de extrusie, vooral als je hiervoor een schurend filament gebruikt!

Volcano Nozzles

Deze nozzles worden gebruikt met het Volcano-blok en de Volcano-packs om in grote laaghoogtes en met extreem hoge stroomsnelheden te printen. Volcano-nozzles zijn supersnel voor gebruik met het Volcano-blok en pakketten voor het printen van grote laaghoogten met extreem hoge stroomsnelheden. Volcano nozzles hebben extra lange verwarmde smeltzones voor ultieme smeltsnelheden.

Identificatie

Alle nozzles in de serie kunnen individueel worden geïdentificeerd door markeringen op de platte zijden van de zeskantkop, wat het werken nog gemakkelijker maakt.

Aantal punten Diameter
0 0,60 mm
1 0,80 mm
2 1,00 mm
3 1,20 mm
4 0,40 mm

Over E3D
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor E3D Volcano Hardened Steel nozzle - 1.75 mm

1 recensie in een andere taal

2,7 van 5 sterren
5 Sterren
0 (0%)
4 Sterren
1 (33%)
3 Sterren
1 (33%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (33%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder