Zortrax Inkspire 2

Resinprinter voor sterk geautomatiseerde printprocessen

Nieuw!

€ 4.429,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 stuk

Tijdelijk niet leverbaar Helaas hebben we op dit moment geen informatie over wanneer dit product weer beschikbaar zal zijn. Klik op "Melden wanneer beschikbaar" hieronder en wij zullen je direct informeren wanneer het product weer beschikbaar is.

Gratis verzending naar Nederland.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

 • Gebruiksklaar
 • Beschermende UV-dekking en resintank
 • Met een automatisch resintoevoersysteem
 • Continue controle van de hoeveelheid resin
 • Geïntegreerd Blackout Response-systeem

Art. nr.: Z-INKSPIRE2, Inhoud: 1 stuk, EAN: 5902280827559

Productinformatie en technische details:

Art. nr.: Z-INKSPIRE2
Producentnummer: INKSPIRE2
Merken (Producent): Zortrax
Inhoud: 1 stuk
Productsoorten: 3D-Printer
Bouw: Gemonteerd
Printtechnologie: UV LCD
Printerdisplay: Touch - Display
Ondersteunde besturingssystemen: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
Interfaces: USB-Aansluiting, WIFI - WLAN, LAN
Ondersteunde formaten (slicer): STL, OBJ
Bouwruimte (LxBxH): 192 x 120 x 280 mm
Min. Laaghoogte: 25 µm

Beschrijving

De krachtige resin-printer is speciaal gemaakt voor het werken met hoogwaardige resin in sterk geautomatiseerde processen en levert uitstekende resultaten!

Optimale lichtomstandigheden

Inkspire 2 werkt met een UV-LED-lichtbron van 405 nm Dankzij een gepatenteerde matrix van heldere LED-lampen en lichtverdeling, wordt een uniforme UV-verlichting verzekerd over het gehele bouwplatform.

Beschermende UV-afdekking

Een speciaal vervaardigde UV-afdekking beschermt de resin effectief tegen externe UV-bronnen. De afdekking vermindert ook de uitstoot van geproduceerde dampen.

Eenvoudig verwijderbaar bouwplatform

Het bouwplatform van de Inkspire 2 kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd. Door de flexibiliteit van de bouwplaat kan deze in een schuine positie worden geplaatst, zodat de resin terug in de tank kan druppelen.

Fabriekskalibratie voor onmiddellijke start

Het bouwplatform is al gekalibreerd, waardoor de Inkspire 2 gebruiksklaar is. Indien gewenst kan de gebruiksvriendelijke printer worden gekalibreerd met eenvoudige GUI-instructies. Het kalibratieproces wordt uitgevoerd door 3 platformschroeven aan te passen.

Handig reservoir

De printer heeft een geïntegreerde resintank. Deze kan eenvoudig worden bevestigd en verwijderd.

Betrouwbare regeling van het resinniveau:

 • Pomp: Inkspire 2 is uitgerust met een automatisch toevoersysteem. Als er niet genoeg in de resintank zit, kan de resin rechtstreeks uit de fles worden overgebracht, zodat de print volgens plan kan worden uitgevoerd. Flessen met resin kunnen eenvoudig aan de pomp worden bevestigd en in de houder worden geplaatst. De overtollige resin wordt door de pomp automatisch teruggevoerd van de tank naar de fles.
 • Wisser: De tank is uitgerust met een resinwisser. Dit zorgt ervoor dat de resin niet gaat plakken tijdens langere prints.
 • Niveausensor: De sensor bevindt zich in de resintank. Het meet continu hoeveel resin er nog in de tank zit. Het vulniveau kan altijd gelijk worden gehouden dankzij de sensor, die voorkomt dat de fotopolymeren stollen.
 • Flessensor: De sensor meet de hoeveelheid resin die nog in de fles zit, die in de speciale houder wordt geplaatst. Wanneer beide sensoren worden gebruikt, kan worden berekend of er voldoende resin beschikbaar is om de print te voltooien.

► Als Inkspire 2 onvoldoende resin detecteert om de afdruk te voltooien, krijg je een melding op het scherm. Als de resin tijdens het printen opraakt, wordt de print automatisch gestopt.

Safety first

Inkspire 2 is uitgerust met een Blackout Response-systeem . Hierdoor stopt de print bij stroomuitval; wanneer de stroom is hersteld, wordt het printen hervat. Dankzij de ingebouwde koolstof- en Hepa-filters in de printruimte word je minder blootgesteld aan de resindampen!

Inbegrepen:

 • 1 x Zortrax Inkspire 2
 • 1 x UV-hars
 • 1 x Flessenhouder
 • 1 x FEP-folie (set)
 • 1 x Wisserset
 • 1 x Sensorset
 • 1 x Starter Kit

Vragen & antwoorden over Zortrax Inkspire 2

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Zortrax Inkspire 2

Vergelijkbare producten