Zortrax Apoller

Intelligent nabewerkingsapparaat voor een verscheidenheid aan materialen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Productinformatie en technische details:

Beschrijving

Intelligent stoomegaliseringsapparaat

De Zortrax Apoller is een slim apparaat dat FDM 3D-geprinte modellen automatisch egaliseert met MEK- of acetondampen om zichtbare lagen te verwijderen.

Snelheid en gebruiksgemak
De modellen moeten worden in de dubbel afgedichte kamer van 300x250x250 mm worden geplaatst. De instellingen worden vervolgens geselecteerd op een intuïtief touchscreen. Eenmaal klaar, heeft Zortrax Apoller slechts 3 uur nodig om alle modellen in de kamer te verwerken.

SVS technologie

De SVS-technologie (Smart Vapor Smoothing) van Zortrax Apoller is gebaseerd op geavanceerde eigen algoritmen die de temperatuur, druk en concentratie van oplosmiddeldampen regelen in een dubbel afgedichte luchtdichte afvlakkingskamer. De druk in de kamer wordt te allen tijde lager dan de omgevingsdruk gehouden om te voorkomen dat de dampen ontsnappen.

Kwaliteit en efficiëntie

Dampen in de afvlakkamer circuleren omhoog om het model gelijkmatig te bedekken. Op deze manier worden alle oppervlakken gelijkmatig geëgaliseerd. Zodra het proces is voltooid, verlaagt de Zortrax Apoller de interne temperatuur om het overtollige oplosmiddel te condenseren en terug te voeren naar de tank. Een fles met 300 ml aceton of MEK kan worden hergebruikt voor meerdere verzachtende bewerkingen.

Gecertificeerde beveiliging

Veiligheidssystemen met meerdere redundantieniveaus zijn ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van de ATEX 2014/34 / EU-richtlijn voor de regeling van apparatuur voor mogelijk explosieve omgevingen. Daarom is Zortrax Apoller gemakkelijk te implementeren in garages en veilig te gebruiken.

Geweldige compatibiliteit

De Zortrax Apoller kan modellen die afgedrukt zijn op alle FDM 3D-printers soepel maken. Het apparaat is compatibel met ABS-, HIPS- en ASA-filamenten, ongeacht de fabrikant. Dit maakt de Zortrax Apoller een echt op zichzelf staand apparaat, dat de gebruiker niet dwingt om een ​​specifieke selectie van 3D-printers of filamentfabrikanten te gebruiken.

Zortrax Apoller werkt met zowel aceton als butanon (MEK), de meest gebruikte en kosteneffectieve oplosmiddelen. Het apparaat kan 3D-modellen die zijn bedrukt met Z-ABS, Z-ULTRAT, Z-ULTRAT Plus, Z-ASA Pro en Z-HIPS of hun tegenhangers van derden, glad maken.

Het uiterlijk van spuitgietonderdelen

Het afvlakkingsproces mat ASA-gebaseerde materialen. Andere filamenten hebben glanzende oppervlakken. Het circulatiesysteem van de dampen garandeert dat zelfs gecompliceerde gevormde modellen gelijkmatig worden gladgestreken. De Zortrax Apoller droogt de afdrukken automatisch uit, waardoor ze kort na verwijdering uit de afvlakkamer klaar zijn voor gebruik. Dit maakt de Zortrax Apoller tot een desktop-apparaat van industriële klasse.

Intelligente stoomvereffening in 4 eenvoudige stappen

Stap 1 - herladen Stap 2 - Sla modellen op
De solventtank in Zortrax Apoller moet worden gevuld met aceton of MEK. Afhankelijk van het type filament dat wordt gebruikt om de modellen die moeten worden gladgestreken af ​​te drukken. De modellen moeten op een afstand van 2-3 cm in de afvlakkamer worden geplaatst. De kamer moet worden gesloten om door te gaan.
Stap 3 - Selecteer instellingen Stap 4 - Modellen verwijderen
Het type draad dat wordt gebruikt om de modellen 3D en de soort oplosmiddel in de tank af te drukken, moet op een intuïtief touchscreen worden geselecteerd. De modellen moeten na afvlakking uit de kamer worden verwijderd. Ze zijn uitgedroogd en kunnen onmiddellijk worden gebruikt. Er zijn geen verdere stappen vereist.

Serie Smoothing

De Zortrax Apoller is zowel geautomatiseerd als snel, waardoor het de perfecte afwerkingsapparatuur is voor een 3D-printfarm.
De volledige werkruimte kan worden gevuld met modellen mits ze 2-3 cm van elkaar zijn verwijderd. Het apparaat vereist dezelfde afvlakkingstijd en hoeveelheid oplosmiddel om hetzelfde hoge afvlakkingsniveau te waarborgen, ongeacht het aantal modellen dat in de kamer wordt gebruikt.

Toebehoren:
Downloads
Videos bij product:

recensies in Nederlands voor Zortrax Apoller

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder