Vallejo Model Color 179 Grijs metaal (Gunmetal Grey) (863)

Acrylverf in alle mogelijke kleuren en effecten, speciale formule op waterbasis

Dit artikel wordt helaas niet meer aangeboden door de fabrikant.
  • 17ml verf
  • Praktische druppelaar
  • Breed kleurenpalet
  • Waterbasis

Vergelijkbare producten:

Vallejo Game Color Stonewall Grey
Vallejo Model Air 045 Cement Grey

Productinformatie en technische details:

Productsoorten: 3D-Printer toebehoren
Kleur: Grijs/Zilver

Beschrijving

Matte en ondoorzichtige acrylverf met de hoogste pigmentconcentratie op een op water gebaseerde formule, speciaal ontwikkeld voor schilderwerk. Het kleurenpalet van het model is zeer uitgebreid en bevat basiskleuren, evenals vele referenties die door onze experts zijn ontwikkeld voor gebruik op historische figuren, evenals de specifieke kleuren voor alle soorten voertuigen, vliegtuigen en militaire modellen.

Het assortiment omvat een selectie glazuren, transparante en fluorescerende kleuren die speciale effecten creëren. Het wordt aanbevolen om de kleuren toe te passen op een oppervlak dat eerder is geprimed.

De kleuren drogen snel en vormen een zelfnivellerende, homogene verffilm die geschikt is voor zowel grote oppervlakken als de kleinste details van het model. Model Color is uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken op alle oppervlakken en hecht uitstekend op hars, kunststof, staal en wit metaal.

Gereedschappen en borstels worden gereinigd met water.

Hier kan je alle Vallejo kleuren vinden!

Wist je al?

3D-printtechnologie wordt ondertussen in veel speelfilms gebruikt. Bijvoorbeeld in Iron Man, Jurassic Park, Avatar en The Hobbit.