ProFab3D ProFab Mini Original V3

De kleine alleskunner onder de 3D-printers

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Creality Ender 3 V2
Anycubic Vyper
Creality Ender 3 S1

Productinformatie en technische details:

Merken (Producent): ProFab3D
Productsoorten: 3D-Printer
Printtechnologie: FFF - FDM - LPD
Aantal extruders: Single
Interfaces: WIFI - WLAN, Micro-USB aansluiting, Mini SD-Kaart
Ondersteunde formaten (slicer): STL, OBJ
Verwarmde bouwplaat: Ja
Diameter nozzle: 0,4 mm
Diameter filament: 1,75 mm
Bouwruimte (LxBxH): 120 x 120 x 120 mm

Beschrijving

De ProFab Mini Original V3 is een upgrade van de meestverkochte 3D-printer van het jaar 2017. De Original Mini is de nieuwste versie V3. Deze brengt de langverwachte update op de Mini, een omleiding van de kabels van het verwarmde printbed, om de beweging van de Y-as te verbeteren en de levensduur te verlengen.

Plug & Play (Geen opbouwen nodig)
De ProFab Mini 3D-printer is een plug-and-play printer, waarvoor geen montage benodigd is en die direct na het uitpakken gebruikt kan worden. Hij beschikt over een intuïtieve onboard software en een LCD-beedlscherm met geïntegreerde Wifi-functie

Printvolume
De ProFab Mini heeft een printvolume van 120mm x 120mm x 120mm en is geschikt voor de meeste 3D-printtoepassingen. Dankzij de geringe kosten van het apparaat kun je tijdens grote printprojecten met meerdere ProFab Mini's tegelijk printen en daarmee tijd en geld besparen.

Verwarmd printbed
Het verwarmde bed van de ProFab Mini zorgt voor een perfecte hechting, en maakt een grote selectie aan materialen zoals PLA, ABS, PETG TPU en nog veel meer mogelijk.

De ProFab Mini V3 komt met de nieuwe bedrading van het verwarmde printbed, waardoor de meest voorkomende problemen zijn opgelost.

Zorgvuldig opgebouwde extruder
Het extrudersysteem van de ProFab Mini is zorgvuldig ontworpen om niet alleen een betere precisie en een mooier printoppervlakte te realiseren, maar ook om het scala aan beschikbare materialen uit te breiden naar PLA's, ABS, verbeterde PLA's, PVB, PETG en meer.

Actieve onderdeelkoeling
Verbetert de printkwaliteit van jouw modellen en zorgt voor betere resultaten en betere overhang.

Full Metal
De ProFab Mini is gemaakt van sterke metaalcomponenten van industriële kwaliteit, die dankzij het stabiele frame van de printer zowel voor een lange levensduur van de machine als een uitstekende printkwaliteit zorgen.

Afneembaar Flexbed
(Als upgrade verkrijgbaar)
Het uitneembare flexbed is gemaakt van hoogwaardig veerstaal en zorgt niet alleen voor een perfecte hechting, maar stelt je ook in stata om het bed te verwijderen en zo te buigen dat je print direct van het oppervlak loskomt.

Full-colour LCD beeldscherm
De ProFab Mini is uitgerust met een geïntegreerd 3,3" full-colour LCD-beeldscherm, om eenvoudige en foutvrije interactie met de gebruiker mogelijk te maken, zonder dat je elke keer op je computer hoeft te kijken.

WiFi
De ProFab Mini Original beschikt over een Wifi-verbinding. Activeer simpelweg de Wifi via de app of SD-kaart. Na de activering kun je het IP-adres van je printer in een webbrowser invoeren om gebruik te maken van de web-UI.

Bewaking op afstand (Upgrade binnenkort verkrijgbaar)
Een complete feature Remote Monitoring wordt binnenkort ontwikkeld in samenwerking met Octoprint. Het wordt uitgerust met een gebruiksvriendelijke intuïtieve interface die de gebruiker in staat stelt om de printer in de gaten te houden, en aan te sturen. Ook wordt het mogelijk om via de Wifi data te uploaden naar je printer toe. Start je eigen printservice en verhoog je productiviteit als je meer dan één printer aan het systeem aansluit. Deze feature is zeer binnenkort verkrijgbaar.

ProFab Wiki Pagina

Download Center

Aanvullende informatie

Inhoud:

  • ProFab Mini 3D-printer
  • Voor-geïnstalleerde BuildTak plaat
  • Spoelhouder
  • Stroomkabel
  • Spatel
  • Inbussleutel voor de nivellering van het bed
  • 2GB Micro SD-kaart
  • Handleiding
  • Calibreerkaart
  • Micro USB - USB Kabel

Toebehoren:

Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor ProFab3D ProFab Mini Original V3

2 recensies in andere talen

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
1 (50%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen