ProFab3D Premium PLA Blauw

Het perfecte filament voor de ProFab Mini in blauw

Dit artikel wordt helaas niet meer aangeboden door de fabrikant.
  • Hoge kwaliteit
  • Extreem betrouwbaar
  • Lage productietoleranties

Vergelijkbare producten:

3DJAKE ecoPLA Donkerblauw
3DJAKE ecoPLA Lichtblauw
Fillamentum PLA Crystal Clear Iceland Blue

Productinformatie en technische details:

Diameter: 1,75 mm
Productsoorten: PLA Filament
Kleur: Blauw
Nettogewicht: 750 g
Aanbevolen printtemperatuur: 190 - 210 °C
Aanbevolen warmtebedtemperatuur: Niet verplicht

Beschrijving

Hoge kwaliteit

Door de strengste tests en gedetailleerde kwaliteitscontroles is ProFab3D in staat om kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare materialen aan te bieden die keer op keer uitstekende resultaten opleveren. Met een lasermeetsysteem voor de diameter kan een constante diameter worden gegarandeerd met een tolerantie van +- 0,02mm.

Speciaal ontwikkeld

Door een strategisch partnerschap met een vooraanstaande materiaalfabrikant in de branche, Polymaker, heeft ProFab3D een materiaal ontwikkeld die speciaal is ontwikkeld voor de ProFab Mini en de korte hot-end. Het is extreem betrouwbaar en kan probleemloos worden gebruikt voor uren achter elkaar.

Veilig voor thuisgebruik

ProFab's permium PLA (polymelkzuur) is een biologisch kunststof die is gemaakt van suiker dat uit maïs, suikerbieten en andere planten wordt gewonnen. Daardoor is het volledig veilig om thuis te gebruiken, zonder schadelijke geuren tijdens of na het printen.

Kosteneffectief

Een van de belangrijkste doelen van ProFab3D is om 3D-printen toegankelijker te maken voor nieuwe gebruikers, door uitstekende materialen te bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Kleurenpalet

Wij bieden een breed scala aan kleuren voor alle mogelijke doeleinden, van leuke accessoires voor thuis tot professionele oplossingen voor prototypes.

recensies in Nederlands voor ProFab3D Premium PLA Blauw

Wist je al?

Met speciale 3D-printers is het inmiddels mogelijk om modellen van titanium, keramiek, hout en veel andere grondstoffen te produceren.