LDO Motors Voron V0.2-S1

FDM-printerkit om zelf te monteren en te printen

€ 729,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Kleur: Zwart (1 stuk)

Bezorging uiterlijk op donderdag, 13. juli

Op voorraad vanaf 10. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar Nederland.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

 • Lineaire rails van roestvrij staal
 • Met op maat gemaakte lineaire rails
 • E3D Revo Voron Hotend
 • Picobilical PCB Mod
 • Kirigami bedconcept
 • Kant-en-klare kabels

Art. nr.: LDO-V0.2S1-BLK, Inhoud: 1 stuk, EAN: 9010707002567

Productinformatie en technische details:

 • Art. nr.: LDO-V0.2S1-BLK
 • Producentnummer: V0.2S1-BLK
 • Merken (Producent): LDO Motors
 • Inhoud: 1 stuk
 • Productsoorten: 3D-Printer
 • Bouw: Kit
 • Printtechnologie: FFF - FDM - LPD
 • Aantal extruders: Single
 • Verwarmde bouwplaat: Ja
 • Diameter filament: 1,75 mm
 • Bouwruimte (LxBxH): 120 x 120 x 120 mm
Beschrijving

Met de hoogwaardige LDO Motors Voron V0.2-S1 Kit kun je jouw vakmanschap op de proef stellen! De FDM-printerkit bevat al veel geprefabriceerde onderdelen, maar vereist ook dat je de ontbrekende onderdelen zelf uitprint! Hiervoor ontvang je praktisch gereedschap en een uitgebreide montagehandleiding waarmee je jouw 3D-printer stap voor stap in elkaar kunt zetten! De kit is ideaal voor gevorderde hobbyisten die al enige ervaring met 3D-printers hebben opgedaan en zich nu willen verdiepen in de afzonderlijke onderdelen.

Let op: Deze LDO-kit bevat geen Raspberry Pi of bijbehorende onderdelen. Deze componenten moeten afzonderlijk worden aangeschaft.

Rails van roestvrij staal en HIWIN lineaire rail voor de X-as

Roestige rails behoren al lang tot het verleden. De Voron V0.2-S1 is uitgerust met roestvrijstalen lineaire rails. Een hoogwaardige HIWIN lineaire rail voor de X-as werd extra meegeleverd. Deze zorgt voor meer stabiliteit en dus een betere printkwaliteit.

Om een soepele werking van de rails te garanderen, moet je deze regelmatig en goed invetten. hier vind je instructies voor het goed invetten van de rails.

E3D Revo Hotend

In nauwe samenwerking met E3D is LDO Motors erin geslaagd de Voron kits uit te rusten met de E3D Revo Voron Hotend. Speciaal gekleurde blauwe heatsinks verwijzen naar het Voron ontwerp.

Picobilical PCB Mod

De Timmit's V0-Umbilical Mod is door LDO Motors intern herontworpen tot de Picobilical PCB Mod en fungeert in wezen als een tweede moederbord. De Picobilical vereenvoudigt niet alleen de bedrading op het moederbord, maar laat ook genoeg vrije aansluitingen over voor eventuele modificaties.

Montagestang voor lineaire rails

De kit wordt geleverd met op maat gemaakte bevestigingsstangen voor lineaire rails in maat 7H. Deze worden gebruikt om de lineaire rails eenvoudig aan de profielen te bevestigen.

Makkelijke montage met geprefabriceerd gereedschap

De kit is uitgerust met een praktisch Heatset Insert Tool. De meegeleverde messing heatset installatiepunt maakt het eenvoudig om de heatset inserts te installeren met een soldeerbout.

Installatieklare, voorgesneden en voorbedrade kabels

Alle kabels in de kit zijn voorgesneden op de juiste lengte, voorgecrimpt en gesoldeerd aan de juiste onderdelen. Om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk correct worden geplaatst, heeft LDO Motors een bedradingshandleiding samengesteld (deze vind je hieronder) met stapsgewijze instructies.

Schroeven met gedeeltelijke schroefdraad

De kit bevat een klein pakket SHCS-schroeven met gedeeltelijke schroefdraad (M3x30/x35), ontworpen voor de Mini Afterburner om slijtage aan de Guidler- en Latch-onderdelen te verminderen.

Draadborging

Alle stelschroeven zijn voorzien van een schroefdraadborging om ervoor te zorgen dat kritieke onderdelen niet los kunnen raken.

2 mm bits

Omdat metrische bits in sommige delen van de wereld niet al te gebruikelijk zijn, is er een meegeleverd in de kit. Hiermee kun je het filament pad in jouw geprinte extruder onderdelen ruimen.

Kirigami bedconcept

Het Kirigami bedconcept van Christoph Müller vereenvoudigt niet alleen de montage en het onderhoud van de 3D-printer, maar ook de bedrading, en is daarom ingebouwd in alle Voron kits. Dit is een lasergesneden en gebogen bedconcept waarbij het verwarmingsbed volledig open toegang biedt tot de montageschroeven.

Schuifmoer tegen fouten achteraf

Dankzij de speciaal ontwikkelde inzetmoer hoef je bij een vergeten schroef de hele printer niet meer uit elkaar te halen. Praktisch en oplossingsgericht!

Voorgemonteerde bouwpanelen voor snelle opwarming

De Voron V02-S1 bouwpanelen zijn voorgemonteerd met 100-watt polyimide verwarmingselementen. Ze zorgen voor een snellere verwarming en de weergave van preciezere bedtemperaturen.

200 watt voeding

In plaats van een 150 watt voeding wordt deze Voron kit geleverd met een krachtige 200 watt voeding.


Download Fusion 360 en krijg een gratis licentie om het 3D model van de printer te bekijken. Het 3D-model is een zeer nuttige referentie wanneer de handleiding onduidelijk is.

Als je klaar bent met het bouwen van jouw Voron 3D-printer, vraag dan hier een serienummer aan.


Hier vind je belangrijke informatie en instructies:

Downloads

Vragen & antwoorden over LDO Motors Voron V0.2-S1

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor LDO Motors Voron V0.2-S1

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Vergelijkbare producten

  Anderen kochten ook: