E3D  V6 Silicone Socks Pro

Hittebestendige non-stick siliconen sokken voor je V6 hot-end

  • Non-stick oppervlak
  • Voor V6-verwarmingsblokken
  • Houdt je verwarmingsblok schoon
  • Stabielere temperatuur
  • € 5,99

Incl. 21% BTW Exclusief verzendkosten

Op voorraad

Levering op maandag, 02. maart: Bestel vandaag tot 08:00 uur.

Aan verlanglijst toevoegen

Art. nr.: E3D-V6-SOCK-PRO-3PACK, Inhoud: 1 stuk

EAN: n/a

  • Non-stick oppervlak
  • Voor V6-verwarmingsblokken
  • Houdt je verwarmingsblok schoon
  • Stabielere temperatuur

Productinformatie en technische details:

Art. nr.: E3D-V6-SOCK-PRO-3PACK
Producentnummer: V6-SOCK-PRO-3PACK
Merken (Producent): E3D
Inhoud: 1 stuk
Productsoorten: Hot-Ends

Beschrijving

Een pakket van 3 nieuwe en verbeterde non-stick siliconen sokken voor E3D hot-ends. Houd je verwarmingsblok schoon en goed geïsoleerd met deze blauwe sok die stijlvol is versierd met het E3D-logo.

Houd er rekening mee dat dit de standaard E3D-siliconensok is die vanaf mei 2017 wordt geleverd met alle E3D V6- en Lite6-hot-ends.

Er zijn enkele kleine maar belangrijke wijzigingen aangebracht aan deze sokken om 3D-afdrukken nog eenvoudiger, schoner en sneller te maken met E3D hot-ends. Ze hechten stevig aan het verwarmingsblok en gaan langer mee dan ooit!

De sokken zijn gemaakt van een hittebestendig, non-stick gecoat siliconenmateriaal dat de vorming van gesmolten plastic voorkomt. Dit helpt echt met plakkerige materialen zoals copolyesters en gevulde materialen die graag op sproeiers bouwen.

Deze bieden ook een enorme toename van de temperatuurstabiliteit, vooral als u een ventilator met een hoge luchtstroom rond het mondstuk gebruikt om de afdruk te koelen. De extra koeling in combinatie met de verminderde warmtestraling van het blok en de spuitmond naar de print verhoogt het vermogen om grote overstekken en bruggen te printen, terwijl tegelijkertijd de temperatuur van het hete uiteinde extreem stabiel blijft.

De deksels worden eenvoudig zonder demontage op de voorkant van het hete uiteinde geschoven en zijn stevig bevestigd. Als het heet is, zet het silicone uit tot de juiste maat en past het zich aan het hete uiteinde aan.

V6-sokken zijn verkrijgbaar in een pakket van 3 omdat ze niet eeuwig meegaan. Afhankelijk van het materiaal dat u afdrukt en hoeveel u afdrukt, slijten ze. Zelfs met plakkerige schuurfilamenten moeten ze gemakkelijk meer dan 100 uur printen. Met minder plakkerige materialen zoals ABS en zachter gebruik, kunt u een bijna oneindige levensduur bereiken. Hun levensduur kan variëren.

E3D online documentatie

Vragen & antwoorden over E3D V6 Silicone Socks Pro

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht

Recensies van onze klanten

5,0 van 5 sterren
1 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


In ruimtestation ISS is sinds maart 2017 een 3D-printer gestationeerd.