Anycubic Photon Mono X 6K

Resinprinter met groot 9,25" scherm & 6K resolutie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Productinformatie en technische details:

 • Merken (Producent): Anycubic
 • Productsoorten: 3D-Printer
 • Bouw: Gemonteerd
 • Printtechnologie: UV LCD
 • Printerdisplay: Touch - Display
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
 • Interfaces: USB-Aansluiting, WIFI - WLAN
 • Ondersteunde formaten (slicer): STL, OBJ
 • Bouwruimte (LxBxH): 197 x 122 x 245 mm
Beschrijving

Krachtige LCD-resinprinter met zeer hoge resolutie voor nauwkeurige modellen

Met de grootformaat Anycubic Photon Mono X 6K print je grote modellen met levendige details. De hoogwaardige resinprinter kan worden gebruikt voor sieraden, tandheelkundige toepassingen, beeldjes, decoratieve objecten en nog veel meer.

Groot 9,25" scherm

Anycubic Photon Mono X 6K is voorzien van een groot 9,25" scherm dat 185% groter is dan het 5,5" scherm van de Anycubic Photon, 138% groter dan een traditioneel 6" scherm en 8% groter dan het 8,9 inch scherm van de Photon Mono X.

Printen wat jij wilt

De Photon Mono X 6K kan tegelijkertijd tot 245 x 197 x 122 mm printen, ongeveer zo groot als een minirugbybal.

Levendige 6K-details

Met een resolutie van 5760 x 3600 px heeft het scherm van de Photon Mono X 6K in totaal ruim 20 miljoen pixels - dit komt overeen met een 125% hoger aantal pixels dan op het scherm van de Photon Mono X en zijn concurrenten met 4K-resolutie.

Scherpe randen en hoeken

Een toonaangevend scherm met een contrastverhouding van 350:1 (75% hoger dan de Anycubic Photon X) zorgt voor scherpe en duidelijke randen op de 3D-modellen.

Antikrasfolie voor het scherm

Om zijn premium scherm beter te beschermen en de levensduur te verlengen, heeft de Photon Mono X 6K een speciale en vervangbare anti-krasfolie over het scherm bevestigd.

Indrukwekkende afdruksnelheden

Met een indrukwekkende printsnelheid van ≤ 80 mm/h kan de Photon Mono X een 120 mm model in 1,5 uur printen. Hij doet er dus 4,5 uur minder over dan zijn voorganger, de Photon.

Krachtige lichtmatrix

40 heldere LED-lampen zijn in een matrix geplaatst om een krachtige en parallelle lichtbron te vormen, zodat de resinprinter een lichtuniformiteit van ≥ 90% en een vermogensdichtheid van ≤ 44.395 lux voor elke laag kan bieden. Dit maakt sneller printen mogelijk.

Hoge lichttransmissie

Photon Mono X 6K is uitgerust met een toonaangevend scherm met 6% lichttransmissie om snelle conversie mogelijk te maken (200% hoger dan de Photon Mono X).

Instelbaar vermogen - universele compatibiliteit

Met 30% - 100% lichtopbrengstregeling ondersteunt de Photon Mono X 6K niet alleen gewone 405nm UV-resins, maar ook speciale harsen en maakt zo het gebruik van meer materialen mogelijk.

Bovendien kan het op de juiste manier aanpassen van de lichtopbrengst de levensduur van het scherm en de verlichtingsarmatuur aanzienlijk verlengen.

Gratis software - geen maandelijkse kosten

Dankzij de Anycubic Photon Workshop slicing software die speciaal door Anycubic is ontwikkeld, hoef je je geen zorgen te maken over maandelijkse software-kosten.

Recensies van onze klanten

1 recensie in het Nederlands voor Anycubic Photon Mono X 6K

12 recensies in andere talen

4,3 van 5 sterren
5 Sterren
16 (76%)
4 Sterren
2 (9%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
3 (14%)

21 Beoordelingen
1 recensie in het Nederlands
12 recensies in andere talen

Vergelijkbare producten

  Anderen kochten ook: