Mosaic Palette 3 Pro

Multi-material en multi-colour upgrade

  • 8 materiaalinputs
  • Grootst mogelijke flexibiliteit
  • Geïntegreerde Canvas Hub
  • Geautomatiseerd filamentbeheer
  • € 849,99

Incl. 21% BTW Exclusief verzendkosten

Verzending op 15.10.2021 - Reservering mogelijk

Aan verlanglijst toevoegen

Art. nr.: MOS-P3P, Inhoud: 1 stuk

EAN: 850226000847

  • 8 materiaalinputs
  • Grootst mogelijke flexibiliteit
  • Geïntegreerde Canvas Hub
  • Geautomatiseerd filamentbeheer

Productinformatie en technische details:

Art. nr.: MOS-P3P
Producentnummer: P3P
Merken (Producent): Mosaic
Inhoud: 1 stuk
Productsoorten: Multi-Material Upgrades
Diameter filament: 1,75 mm

Beschrijving

Multi-material en multi-colour upgrade

De Palette 3 Pro biedt de grootst mogelijke flexibiliteit in de keuze van kleuren en materialen.
8 verschillende filamenten kunnen worden verwerkt door de Palette 3 Pro - dit biedt ongekende mogelijkheden voor 3D-printen.

Geoptimaliseerde Splice Core voor sneller printen zonder vastgelopen filament

De Aluminium Splice Core Pro zorgt voor sneller spitten en koelen, waardoor de algehele printtijd wordt verbeterd. De bijgewerkte en geoptimaliseerde Splice Core van de Palette 3 Pro verbindt filamenten op een verbeterde en efficiënte manier. Een extra ventilator koelt het filament wanneer het de splitsingskern verlaat en versnelt het proces drastisch. Dit verhoogt de efficiëntie van het splitsen, zodat Pallet 3 Pro 20% sneller is dan Pallet 2S en 10% sneller dan Pallet 3.

Multimateriaal voor oneindig potentieel

De 8 filamentingangen van de Palette 3 Pro bieden de gebruiker de grootste flexibiliteit en de meer complexe prints. Met 8 verschillende filamenten kunnen meer esthetische en realistische 3D-prints worden gemaakt. Door flexibele en stijve materialen te combineren, kunnen ook functionele onderdelen worden gemaakt of modellen met losbreekbare of verwijderbare steunstructuren.

Afbeeldingen stempelen op jouw modellen

In combinatie met de Canvas slicer-software kunnen gebruikers eenvoudig logo's, teksten of afbeeldingen op het model stempelen. Met deze functie kan 3D-printen nog persoonlijker en gedetailleerder worden gemaakt.

Geautomatiseerd filamentbeheersysteem

Dankzij geautomatiseerd filamentbeheer kunnen back-upspoelen worden gebruikt om langere en grotere afdrukken te maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de filamenten opraken of een lege spoel tijdens het afdrukken moet vervangen.

Geïntegreerde Canvas Hub

De Palette 3 Pro wordt geleverd met een ingebouwde canvas-hub om het afdrukproces eenvoudig en naadloos te maken. Met de ingebouwde Canvas Hub hoef je geen extra hardware aan te schaffen of in te stellen om al jouw apparaten aan te sluiten.

Je hebt rechtstreeks toegang tot afdrukken vanaf het touchscreen van het Palette en je kunt binnen enkele seconden beginnen met afdrukken. Zelfs als je je niet op hetzelfde netwerk bevindt, kunnen afdrukken op afstand worden gedaan met Canvas-monitoring.

Alle 3D-prints kunnen in de cloud worden beheerd en met andere gebruikers worden gedeeld.

Groter touchscreen met hogere resolutie

Nieuwe functies op een groter scherm met hogere resolutie maken een gebruiksvriendelijk en efficiënt printproces mogelijk. Bijgewerkte schermfuncties maken verdere aanpassingen en opdrachten op het scherm mogelijk. Start en stop jouw afdrukken en voeg kleurverlopen of speciale bevelen rechtstreeks toe aan het Palette 3 Pro-scherm.

Herziene eindschakelaars

De Palette 3-serie heeft nieuw ontwikkelde en verbeterde eindschakelaars van gehard staal, die zijn getest op duurzaamheid en slijtage. Het ontwerp is compact, biedt meer ruimte voor verbeterde filamentbewaking en -tracering door het hele apparaat, en is perfect voor detectie van filamenttekorten.

Videos bij product:

Vragen & antwoorden over Mosaic Palette 3 Pro

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht

Recensies van onze klanten

Recensies in Nederlands voor Mosaic Palette 3 Pro

Wist je al?

3D-printtechnologie wordt ondertussen in veel speelfilms gebruikt. Bijvoorbeeld in Iron Man, Jurassic Park, Avatar en The Hobbit.