MakerBot PLA Blauw

Beste printresultaten - eenvoudig gebruik - blauw

Dit artikel wordt helaas niet meer aangeboden door de fabrikant.
  • Eenvoudig 3D-printen
  • Ideaal voor beginners
  • Geen onaangename geuren
  • Hoge kwaliteitsstandaard

Vergelijkbare producten:

ZODIAC MK8 CRB Nozzle
ZODIAC MK8 PRO Nozzle
3DJAKE ecoPLA Donkerblauw

Productinformatie en technische details:

Merken (Producent): MakerBot
Diameter: 1,75 mm
Productsoorten: PLA Filament
Kleur: Blauw
Speciaal voor 3D-printer: MakerBot Replicator, MakerBot Replicator 2, MakerBot Replicator Mini, MakerBot Replicator Mini+, MakerBot Replicator Z18, MakerBot Replicator+
Nettogewicht: 220 g, 900 g
Diameter - Tolerantie: ± 0,05 mm

Beschrijving

Hoogwaardig printen en geminimaliseerde uitvalstijden

Het MakerBot PLA Filament maakt het mogelijk hoogwaardige printresultaten te bereiken. Door de kwaliteitscontrole overtuigt het filament met een constante diameter en vermindert daardoor de uitvalstijden. MakerBot PLA is ideaal voor beginners in de 3D-printwereld, omdat het gebruik eenvoudig is en het bij praktisch alle modellen goed werkt.

Gemaakt van het puurste granulaat op de markt.

Het MakerBot PLA Filament is een atoxisch materiaal gemaakt van zuiker, die uit maïs wordt gewonnen. Daardoor wordt het vaak als biologisch afbreekbaar beschreven. De kunststof verspreidt een zoete geur wanneer het verwarmd wordt. De kleurstoffen zijn veilig voor voedingsmiddelen.

Elke kleur is uitvoerig getest.

Elke kleur wordt onderworpen aan een langdurig testproces, die meer dan 18 uur printtijd in beslag neemt. Dit garandeert dat je geen afwijkingen in de kleur en kwaliteit tegen gaat komen. Er is getest met allerlei variaties van laaghoogtes, waardoor met zekerheid is te zeggen dat MakerBot PLA Filament op alle mogelijke MakerBot Desktop printers perfect functioneert.

Verdere informatie

MakerBot PLA Filament hecht goed op BlueTape van 3M.

recensies in Nederlands voor MakerBot PLA Blauw

Wist je al?

Een van de grootste community's voor 3D-printen is Thingiverse van MakerBot. Hier vind je momenteel meer dan 1.000.000 uploads, die gratis beschikbaar zijn.