E3D Titan Aero Upgrade Kit Standard - 3,00 mm

Upgrade van Titan naar Titan Aero met 3,00 mm filament

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

E3D Fixing Kit (V6)
E3D Hemera Hot Side
E3D Titan Extruder Direct Drive Standard

Productinformatie en technische details:

 • Merken (Producent): E3D
 • Productsoorten: Extruders
 • Diameter filament: 2,85 mm
Beschrijving

Upgrade je Titan Extruder en V6 Hot-End naar een Titan Aero met deze praktische upgradekit. Beter printen met flexibele filamenten en toegang tot hetzelfde verwarmingsblok en nozzle-ecosysteem als een V6-hotend.

Titan Aero integreert de Titan-extruder en de V6-hot-end in één klein pakket. Alle voordelen zoals betrouwbaarheid en gebruiksgemak van V6 en Titan, samen met enkele voordelen op zich.

Compact en robuust

De combinatie van hot-end en extruder maakt Titan Aero ultracompact. Het biedt u een extra totale hoogte van 25 mm in de Z-as in vergelijking met een V6 + Titan-combinatie. Compact betekent ook stijf. Aero gaat perfect om met stoten en schokken en werkt met de snelste 3D-printers.

Nauwkeurige extrusie: ideaal voor flexibel materiaal

Het korte, goed beperkte filamentpad maakt Aero ideaal voor flexibele toepassingen. Het minimaliseert plaatsen waar het filament kan buigen, knikken en vastlopen, voor een flexibelere printervaring.

Compatibel met E3D Ecosystem, All Metal HotEnd.

De Titan Aero is gebaseerd op het All-Metal Design van E3D en stelt je in staat om alle thermoplasten betrouwbaar te 3D-printen bij temperaturen tot 285 °C. Hij is ook ontworpen voor standaard V6-heat breaks, zodat je componenten uit het volledige modulaire ecosysteem van E3D kunt verwisselen om aan je behoeften te voldoen. Kies uit temperatuursensoren, verwarmingspatronen, Volcano of een van meer dan 92 verschillende nozzles van E3D.

Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken

Aero wordt geassembleerd volgens een standaardpatroon, zodat het op verschillende 3D-printers kan worden geïnstalleerd. Door de op maat gemaakte constructie en het streng geteste extrusiemechanisme te gebruiken, is Titan Aero uiterst betrouwbaar en behoudt het alle intelligente gebruiksfuncties. Het laden en lossen van filamenten, handmatig extruderen, het instellen van de spanning en het verwijderen van vuil van de kookplaat is een koud kunstje. De 3:1 overbrengingsverhouding van Titan Aero maakt ook het gebruik van kleinere motoren mogelijk, wat resulteert in een eenvoudiger loop, met behoud van betrouwbaarheid en stuwkracht.

Inhoud

 • Titan Aero koellichaam (1,75 mm of 2,85 mm)
 • 4x zelftappende schroeven
 • lagers
 • Nylon afstandhouders
 • 40 x 40 x 10 mm ventilator (12V of 24V)
 • Molex-kabel
 • Thermische verbindingen
 • PTFE met buitendiameter van 100 mm / 4 mm
Over E3D
Videos bij product:

Titan Aero

recensies in Nederlands voor E3D Titan Aero Upgrade Kit Standard - 3,00 mm