E3D Hemera Bowden Kit - 1.75mm

Betrouwbare Bowden-extruder voor 1,75 mm filament

  • Praktische montage
  • Betrouwbare extruder
  • Uniek koellichaam
  • Makkelijk onderhoud
  • € 104,99

Incl. 21% BTW Exclusief verzendkosten

Dit product is momenteel niet beschikbaar Helaas hebben we momenteel geen informatie over wanneer dit product weer beschikbaar zal zijn. Klik hieronder op de knop "Melden wanneer beschikbaar" en we zullen je informeren zodra het product weer beschikbaar is.

Aan verlanglijst toevoegen

Zoek je bijpassende artikelen voor dit product?

Art. nr.: E3D-HEMERA-175-B, Inhoud: 1 stuk

EAN: 8000022393

  • Praktische montage
  • Betrouwbare extruder
  • Uniek koellichaam
  • Makkelijk onderhoud

Productinformatie en technische details:

Art. nr.: E3D-HEMERA-175-B
Producentnummer: HEMERA-175-B
Merken (Producent): E3D
Inhoud: 1 stuk
Productsoorten: 3D-Printer upgrades, Extruders
Diameter filament: 1,75 mm

Beschrijving

De E3D Hemera - voorheen Hermes - is het beste extrusiesysteem dat E3D ooit heeft vervaardigd. Het combineert de toonaangevende V6 hot-end met een gloednieuwe filamentaandrijving om een responsief extrusiesysteem met directe aandrijving te creëren dat ongekende prestaties biedt met flexibele filamenten.

Dual-Drive

Voor E3D Hemera koos E3D voor een dubbele aandrijving van gehard roestvrij staal, die een enorme grip biedt in vergelijking met enkele aandrijfsystemen. Filamenten kunnen zelfs met maximaal 10 kg kracht worden geduwd. De secundaire tandwielas bevindt zich op een beweegbaar, geveerd tussenwiel waarmee de gebruiker de filamentspanning kan aanpassen.

Compact, geïntegreerd systeem

E3D Hemera is een systeem van componenten die naadloos samenwerken als één compact product. Het heeft een aangepaste motor op basis van een NEMA17, evenals een eigen voorplaatontwerp, waardoor de gebruiker comfortabeler kan zijn, bijvoorbeeld om slots te installeren en een zeer compact systeem te produceren.

Filamentextrusie als geen andere extruder
Hemera extrudeert filamenten als geen ander extrusiesysteem. Alleen wanneer je ultraflexibele materialen print, kun je de volledige mate van filamentaflevering en betrouwbaarheid ervaren. Dit uitzonderlijke systeem heeft ook een aanzienlijke invloed op het printen van stijve en semi-stijve materialen zoals PLA of nylon.

bijeenkomst

Hemera biedt praktische T-slots voor eenvoudige montage op je printer, evenals ruimte voor extra accessoires, onderdeelventilatoren en sondes voor bednivellering.

Uniek koellichaam

Het ontwerp van de Hemera-warmteafleider zorgt ervoor dat de luchtstroom omhoog en weg van zowel de HotEnd als het verwarmde bed wordt geleid, waardoor het risico op kromtrekken en ongelijke spanning in het afgedrukte deel wordt verminderd.

Gebruikersgericht ontwerp

De interactie met Hemera is van bovenaf. Om de filamentspanning aan te passen, draait de gebruiker eenvoudig een kartelschroef en een nokschuifmechanisme met een borgmoer drukt een veer samen en laadt de spanrol. De filamentspanning wordt verhoogd door deze met de klok mee te draaien en verlaagd door tegen de klok in te draaien. Gemakkelijk.

Als je de Hemera voor onderhoud moet demonteren, kun je gemakkelijk toegang krijgen tot de interne mechanismen door de ventilator te verwijderen en de twee schroeven op het voorpaneel los te draaien. Dankzij volledige toegang kunnen onderdelen worden gereinigd en vervangen, zelfs wanneer filament wordt geladen. Wanneer u het voorpaneel verwijdert, worden het filament, de spanrol en de veer een schone eenheid.

Verdere informatie

Alleen compatibel met 1,75 mm filament.

E3D online documentatie

Reserve-onderdelen

Videos bij product:

Vragen & antwoorden over E3D Hemera Bowden Kit - 1.75mm

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht

Recensies van onze klanten

5,0 van 5 sterren
1 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Wist je al?

Met speciale 3D-printers is het inmiddels mogelijk om modellen van titanium, keramiek, hout en veel andere grondstoffen te produceren.