BondTech BMG-HT voor de FUNMAT HT

De ultieme upgrade voor de Intamsys Funmat HT

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Productinformatie en technische details:

Beschrijving

Extruder voor hoge temperaturen

De BMG-HT voor de Intamsys Funmat HT is een high temperature upgrade kit, die is gebaseerd op de populaire Bondtech Mini Geared (BMG) extruder. Hij heeft een gefreesde aluminium behuizing en een high temperature pancake stepper motor, die bouwruimtetemperaturen tot 150 graden aan kan.

Upgrade je FunMat HT met deze upgrade, en je 3D-printer wordt betrouwbaarder en minder vatbaar voor slippen of schuren van het filament. Vermijd overige problemen met extrusie, als je je 3D-printer met dit hypermoderne Dual Drive-systeem uitrust.

Minder gewicht en meer performance

Door het gebruiken van een omzettingsverhouding van 3:1 heeft Bondtech de kracht en resolutie van je printer verhoogd, hoewel een pancake stepper motor wordt gebruikt. De lichte steppermotor en de aluminium behuizing verkleinen het totale gewicht van de printkop. Met alle toegevoegde en gewisselde delen wordt het gewicht van meer dan 400g teruggebracht naar minder dan 260g. Dat is een besparing van meer dan 35%, die een positief effect heeft op de performance van de printer.

  • Minder slijtage aan de lineaire bewegingssystemen
  • Betere oppervlaktekwaliteit
  • Sneller 3D-printen
Aanvullende informatie

Hier vind je de installatie-instructies.

Downloads

recensies in Nederlands voor BondTech BMG-HT voor de FUNMAT HT

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: