3DJake verwelkomt Cults3D als officiële samenwerkingspartner

3DJake verwelkomt Cults3D als officiële samenwerkingspartner

Voor hoogwaardige premium 3D-modellen

3D-ontwerpbibliotheken bieden een snelle manier om te printen wat je wilt en blijken een integraal onderdeel van 3D-printen te zijn. Wij bij 3DJake zijn dan ook verheugd Cults3D te verwelkomen als officiële partner voor premium 3D-modellen.

Cults3D werd in 2014 opgericht door het Franse trio Hugo Fromont, Pierre Ayroles en Sunny Ripert met als doel een ontwerpbibliotheek voor 3D-modellen te creëren en makers in staat te stellen geld te verdienen met hun harde werk.

Vandaag de dag is Cults3D de grootste online opslagplaats voor premium modellen en gericht op alle eigenaren van 3D-printers, CNC-machines en lasersnijders. De marktplaats heeft nu vier miljoen leden en verwelkomt elke dag meer dan 7.000 nieuwe leden.

Online 3D-modellen: wat onderscheidt Cults3D van andere sites zoals Thingiverse of MyMiniFactory?

Bijna elke andere populaire opslagplaats voor 3D-modellen is eigendom van een fabrikant of bedrijf van 3D-printers. Terwijl MakerBot eigendom is van Thingiverse, is MyMiniFactory eigendom van iMakr, is Pinshape eigendom van Formlabs, enzovoort. Het Cults3D-platform werkt als een aparte eenheid en is geen eigendom van een bedrijf.

Wat biedt Cults3D naast de 3D-modellen?

Naast het hosten van bestanden organiseert Cults3D bijvoorbeeld 3D-printwedstrijden en biedt het een aantal initiatieven en nieuwe functies, zoals design-on-demand en de mogelijkheid om foto's van merken te delen.

Als je geïnteresseerd bent in het vinden van 3D-modellen van hoge kwaliteit of zelfs jouw eigen ontwerpen online wilt verkopen, gaat je naar Cults3d.com.