BondTech DDX PH1 voor Creality Ender / CR-10 (S)

Direct Drive Extruder Upgrade-bundel voor Creality 3D-printers

  • Hoge precisie
  • Extruder met dubbele aandrijving
  • Meer keuze aan printmaterialen
  • Van hoge kwaliteit
  • € 159,98

Alle prijzen incl. BTW Exclusief verzendkosten

Op voorraad

Bezorging op maandag, 01. februari: Bestel tot maandag om 08:00 uur.

Aan verlanglijst toevoegen

Art. nr.: BTE-EXT-KIT-77-01, Inhoud: 1 Set

  • Hoge precisie
  • Extruder met dubbele aandrijving
  • Meer keuze aan printmaterialen
  • Van hoge kwaliteit

Productinformatie en technische details:

Art. nr.: BTE-EXT-KIT-77-01
Merken (Producent): BondTech
Inhoud: 1 Set

Beschrijving

Bondtech DDX Voor Creality 3D-printers

De Bondtech DDX Direct Drive eXtruder voor Creality 3D-printers is een upgradekit die de originele Bowden-extruder vervangt door een directe aandrijving. Het is een hoogwaardige extruder met dubbele aandrijving op basis van de BMG-extruder.

Compatibiliteit met meerdere hotends

Dit model is gemaakt om compatibel te zijn met de originele hotend van elk Creality-model. Eigenaren kunnen de hotend ook upgraden naar Copperhead of Mosquito.

Gebruik van een niveausensor met DDX

De DDX is zo ontworpen dat de niveausensor op de X-Carriage kan worden bevestigd. Voor modellen die geen ruimte hebben om een bed sonde zoals de BLTouch aan de X-Carriage te bevestigen, kan een beugel worden geprint en aan de rechterkant van de DDX worden bevestigd.

Bondtech DDX Direct Drive eXtruder

Deze Direct Drive eXtruder van Bondtech is een krachtige, zeer betrouwbare 1,75 mm dual drive extruder voor Creality 3D-printers op basis van onze zeer populaire BMG. Bondtech's unieke dual-drive technologie in combinatie met de fabrieks hotend of, voor nog betere prestaties, de toonaangevende Copperhead of Mosquito hotends van Slice-Engineering, biedt u een direct drive extruder met gemakkelijke materiaaltoevoer en stelt u in staat een breder scala aan materialen te gebruiken. De behuizingsdelen zijn bedrukt met PA12 (polyamide) voor maximale sterkte en precisie met behulp van industriële SLS-technologie.

Maak je 3D-printer nog beter

De Bondtech DDX Direct Drive eXtruder for Creality biedt de gebruiker meer opties van verschillende materialen; hogere doorstroming en / of grotere spuitmonden; dunnere lagen - en bereik een hogere afdrukkwaliteit. De DDX is gebaseerd op de BMG Bondtech Mini Geared Extruder met de unieke dual-drive technologie. Het DDX-behuizingsontwerp biedt effectieve hot-end koeling. De overbrengingsverhouding van 3: 1 maakt afdrukken met een hoge resolutie met kleine spuitmonden of afdrukken met een hoge flow met grotere spuitmonden mogelijk.

Makkelijk op te zetten

Om de installatie te vergemakkelijken, wordt de set met slechts 2 schroeven aan de wagen bevestigd.

Upgrade bij Ender 5 Plus

Op de Ender-5 Plus botst de DDX-ventilatorkap met de rechterrail als er niets aan het apparaat wordt veranderd. Om dit probleem op te lossen is er de SLS DDX bracket set voor Ender-5 Plus van BondTech , waarmee dit probleem opgelost kan worden.

Deze set bevat het volgende artikel:

Toebehoren:

Vragen & antwoorden over BondTech DDX PH1 voor Creality Ender / CR-10 (S)

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht

Recensies van onze klanten

Wist je al?

Vliegtuigbouwer Boeing maakt onderdelen voor het F/A-18 gevechtsvliegtuig door middel van 3D-printen.